23.06.2011

vega - here we go again


Jeg prøver å rydde i alle de tusener på tusener av bilder på macen, men jeg blir jo bare sittende å drømme meg bort. Disse bildene er fra en tur til Vega i 2004. I juli skal vi tilbake for å besøke familie, og det gleder jeg meg til. Her kan dere se flere bilder fra Nord-Norge.
---
Trying to rearrange some of the thousands of photos on my mac, I stumbled upon these pictures from a trip we made to Vega in 2004. Vega is on the UNESCO world heritage listIn July we are going there again to visit family, and I can't wait! Here are more photos from the north of Norway.

6 kommentarer:

 1. Ufattelig vakker natur, og utrolig vakre bilder. Ligner litt på slik naturen er i Namdalen, der min mor kommer fra. I pinsa var en av mine kollegaer på Vega, og i til helga reiser en annen kollega dit. Det nye in-stedet? Jeg har lyst å reise dit jeg også!

  SvarSlett
 2. Ad kommentar på bloggen min: mynte er ikke å spøke med, den kan ta over alt! De forsvant hos oss da vi plantet en annen sort mynte, de skydde hverandre såpass at de forsvant begge to. Men det var på et lite område bare, en helt stor hage er en annen sak...

  SvarSlett
 3. Wow! These photos are amazing! I would love to visit that place, it seems so peaceful and I would take son many pictures... Maybe one day :)

  And yes, I'm going to Copenhague in July too! :D it's not the first time I'm going, because I'm a Danish living in Spain, but every time I go to Cph, I feel excited :D
  Take pictures, I would do the same! :)
  Kisses!

  SvarSlett
 4. For et sted! Jeg føler meg nesten litt fattig som ikke har opplevd så mye (les ikke noe) av slike nord-norske kyststeder. Heldigvis går det jo alltids an å gjøre noe med den saken... :)

  SvarSlett
 5. i wish i could be there right now.

  SvarSlett
 6. Thanks, girls! In a week we are going north. Wish I could take you all with me!

  SvarSlett