14.06.2011

rain, sun and a tiny fishFørst regnet det, og så ble det blå himmel og sol. Så da dro vi på tur rundt Nøklevann med sykkel og fiskestang. Melvin fikk sin aller første fisk, men den var så liten at den ble sluppet ut før jeg rakk å forevige den.

---

The rain came first, then there was blue skies and sun. So we went for a walk around a lake near our house, and had lunch at a fantastic place. Melvin caught his very first fish, but it was so tiny that they let it go before I got to take it's photo.

6 kommentarer:

 1. Vi har mange fine minner fra Nøklevann. Barnas farmor og farfar bodde i Sarabråtveien. Det er så fint der, og det ser ut som det er det fremdeles. Min sønn fikk også sin aller første fisk der, den var så liten at vi nesten måtte bruke lupe for å se den, en liten abbor tror jeg.

  SvarSlett
 2. Skjønne Melvin:-) Koselig å følge med på bloggen din og fascinerende å lese om Annas camping. Benjamin har begynt i ny barnehage i dag - alt er nytt og utrygt for en liten tass - mammas hjerte gråter innvendig, men det går seg vel til..

  SvarSlett
 3. you're son is so cute! I love his bike :)

  SvarSlett
 4. ooh!! Camilla i didn't imagine a lake as wonderful as this! it's so beautiful!!
  and Melvin looks cute fishing and riding. it had been a great photo together with his very first fish.
  well, maybe you can make a picture with his second one ;)
  it was really a lovely day.

  have a nice week!!

  SvarSlett
 5. Underbara sommarbilder Camilla, får mig att längta ut i sommarkvällen :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk, jenter!

  Thank you, girls! You are so sweet!

  SvarSlett